Google
News In Greek: 31 Αυγ 2007

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2007

ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ Ο ΛΑΟΣ! Του Μάκη Βραχιολίδη

Σε μία κρίσιμη καμπή εισέρχεται η πολιτική ζωή της Κύπρου, μετά την απόφαση του κ. Χριστόφια, έως πρόσφατα άμεσου συνεργάτη του Τάσσου Παπαδόπουλου, να διεκδικήσει την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Απόφαση, η οποία ισοδυναμεί με εσωτερική προδοσία.
Υπηρετώντας ουσιαστικά ξένα συμφέροντα, που θέλουν την επαναφορά του σχεδίου Ανάν και την υποταγή των Κυπρίων σε αυτό, ο κ. Χριστόφιας, έρχεται ως ο κύριος εκφραστής μίας διεθνούς συνομωσίας που εξυφαίνεται σε βάρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ήδη η εντολή που δόθηκε από τις δυνάμεις που θέλουν να ελέγξουν την πορεία της Κύπρου, είναι να εξωπεταχθεί -εδώ και τώρα- από το πολιτικό σκηνικό της Μεγαλονήσου, ο Τάσσος Παπαδόπουλος. Θεωρείται ως ο άνθρωπος ο οποίος είναι αδύνατο να καθοδηγηθεί.
Μετά την συντριπτική απόρριψη του σχεδίου Ανάν από τον Κυπριακό λαό, οι διεθνείς συνωμότες θέλησαν να απομονώσουν τον Κύπριο Πρόεδρο και να τον παρουσιάσουν ως πολιτικά αναξιόπιστο ηγέτη. Το μήνυμά τους ήταν ότι «με την πολιτική του στάση ο Παπαδόπουλος απομονώνει τον Τουρκοκυπριακό λαό», με συνέπεια να φτάσουμε στο εξωφρνενικό σημείο ο κατακτητής της Κύπρου να εκλαμβάνεται ως ο αδικημένος!!!
Η πολιτική παραφροσύνη σε όλο της το μεγαλείο!
Όμως με την πολιτική παραφροσύνη οικοδομούν τις πολιτικές εξελίξεις ΗΠΑ και Αγγλία. Επιδιώκουν-όπου θέλουν να εδραιώσουν τα συμφέροντά τους- να έχουν διαλυμένες, ελεγχόμενες και αποσταθεροποιημένες...Δημοκρατίες.
Με τον τρόπο αυτό, απέσπασαν το Κόσσοβο από την Σερβία και με συνοπτικές διαδικασίες προωθούν την ανεξαρτητοποίησή του και την ανακήρυξή του σε Δημοκρατία! Ένα σχέδιο που εξυπηρετεί απόλυτα τις ΗΠΑ, γιατί ουσιαστικά στοχεύει στην διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μια και το Κόσσοβο θα λειτουργήσει ως ντόμινο και σε άλλα Ευρωπαϊκά κράτη, όπως για παράδειγμα στην Ελλάδα (βλέπε Θράκη).
Από την άλλη πλευρά, οι ΗΠΑ επί δεκαετίες δεν επιτρέπουν την δημιουργία Παλαιστινιακού κράτους, ενώ με την μεθοδευμένη πολιτική τους έσπειραν την διχόνοια ανάμεσα στον Παλαιστινιακό λαό, έτσι που να οδηγηθεί στον εμφύλιο σπαραγμό.
Κάτι παρόμοιο επιδιώκουν να δημιουργήσουν και στην Κύπρο. Η κάθοδος Χριστόφια και Κασσουλίδη για την διεκδίκηση της Προεδρίας, απέναντι στον Τάσσο Παπαδόπουλο, έχει ως βασικό σκοπό να ενσπείρει την διάσπαση του μετώπου ομοψυχίας που επικρατεί ανάμεσα στον Κυπριακό λαό. Οι Χριστόφιας -Κασουλίδης ήταν οι δύο πολιτικοί που υποστήριξαν το σχέδιο Ανάν, το σχέδιο που οδηγούσε στην απευθείας διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Απλά, ο κ. Χριστόφιας αναγκάστηκε να συμβιβαστεί με την συντριπτική απορριπτική απόφαση του σχεδίου Ανάν από τον Κυπριακό λαό, διότι συνεργαζόταν με τον Τάσσο Παπαδόπουλο!
Σήμερα όμως φαίνεται ο ύποπτος ρόλος του κ. Χριστόφια στο πολιτικό σκηνικό της Κύπρου. Μαζί με τον κ. Κασσουλίδη έρχονται να ενσπείρουν την διχόνοια στο έως σήμερα συμπαγές μέτωπο του Κυπριακού λαού, με ό,τι ολέθριες συνέπειες εγκυμονεί αυτή τους η στάση, για το μέλλον της Μεγαλονήσου.
Η σθεναρή στάση όμως του κ. Τάσσου Παπαδόπουλου και η πίστη του στο σωστό αισθητήριο του Κυπριακού λαού, αποτελούν την ελπίδα και πυξίδα για το αύριο της Κύπρου.
«Δεν θα παραδώσω μία διαλυμένη Κύπρο στον λαό μου», έχει πει ο φωτισμένος ηγέτης Τάσσος Παπαδόπουλος, η γενναία στάση του οποίου εγείρει και συγκινεί τον Κυπριακό λαό. Ένας λαός ο οποίος έδωσε την βροντερή αρνητική απάντησή του στο σχέδιο Ανάν, παρά τις διεθνείς αφόρητες πιέσεις που δέχτηκε τόσο ο Κυπριακός λαός όσο και η Ελληνική πολιτική ηγεσία, να συμβιβαστούν με το δόλιο σχέδιο Ανάν.
Κι ενώ η Ελληνική Κυβέρνηση αλλά και ο Γιώργος Παπανδρέου, υπάκουσαν πειθήνεια στις διεθνείς εντολές, συστήνοντας ουσιαστικά με την στάση τους στους Κυπρίους να αποδεχθούν το σχέδιο Ανάν, ο Κυπριακός λαός δεν ενέδωσε. Πέταξε στα σκουπίδια το κατασκεύασμα αυτό, που οδηγούσε στην διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Το ίδιο θα κάνει και τώρα ο Κυπριακός λαός. Παρά το ότι Κασσουλίδης και Χριστόφιας έρχονται ως υπηρέτες της διεθνούς συνωμοσίας, παρά το γεγονός ότι για μία ακόμη φορά η Ελληνική πολιτική ηγεσία (Καραμανλής-Παπανδρέου), δεν στηρίζει τον Τάσσο Παπαδόπουλο (ενώ αντίθετα και οι δύο έδωσαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον επανεκλεγέντα Ερντογάν), ο Τάσσος Παπαδόπουλος είναι το φαβορί των επόμενων Κυπριακών εκλογών.
Γιατί είναι βέβαιον ότι θα μιλήσει η καρδιά, η ψυχή του Έλληνα.
Ο Τάσσος Παπαδόπουλος αποτελεί το πρότυπο του Έλληνα πολιτικού ηγέτη!!!
Η press-bank θα είναι κοντά του-αν και δημοσιογραφικά διαλανθάνει μία τέτοια δημόσια δήλωση, εμείς το λέμε χωρίς φόβο αλλά με πάθος!

Η ισορροπία της φύσης

Η ισορροπία της φύσης